Balesetet szenvedett Buzánszky Jenő

Autóbalesetet szenvedett Pilisvörösvárnál Buzánszky Jenő, a legendás Aranycsapat jobbhátvédje.

PR
2013. 09. 07. 15:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az olimpiai bajnok, világbajnoki ezüstérmes, a Nemzet Sportolójának is megválasztott Buzánszky egy teherautónak ütközött, a Fourfourtwo.hu információi szerint elvesztette az eszméletét, illetve más, elsősegélynyújtást igénylő beavatkozásra is szükség volt nála.

A korábbi kiváló futballista azt mondta a Fourfourtwo.hu-nak, hogy ő maga vezette az autót, amely egy álló kamionnak ment neki. Buzánszky szombat hajnalban ért haza Bukarestből, a  román–magyar világbajnoki selejtezőről, s saját bevallása szerint Budapestre indult vásárolni. A balesetet az okozhatta, hogy elaludhatott a volánnál. Buzánszky – akit Esztergomban vizsgálnak ki – hozzátette, „nincs semmi baja”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.