Gattuso is érintett lehet a bundabotrányban

A világbajnok és kétszeres Bajnokok Ligája-győztes Gennaro Gattuso ellen is nyomoznak az olasz bundabotrányban.

WA
2013. 12. 17. 11:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Gennaro külföldön volt, most hazaérkezett, de egyelőre várnunk kell, amíg a részletekre fény derül. Az ügyvédei kapcsolatban állnak az ügyésszel” – nyilatkozta Andrea D’Amico, Gattuso menedzsere a 35 esztendős játékos házának átkutatása után.

A cremonai ügyészség a korábban a Lazióban, az AC Milanban és az Internazionaléban is szerepelt Cristian Brocchi ellen szintén nyomozást indított.

Az ANSA olasz hírügynökség beszámolója szerint az éjjel négy embert tartóztattak le, ők közvetítők voltak a mérkőzések manipulálását kitervelő és megszervező bűnözők és a játékosok között.

A 73-szoros válogatott Gattuso az AC Milan színeiben 335 bajnoki találkozón lépett pályára, a 2012–13-as szezonban pedig előbb játékosa, majd játékos-edzője lett a magyar válogatott Vanczák Vilmost is foglalkoztató Sionnak. A svájci csapatból vonult vissza, s a mostani idény elején rövid ideig az olasz élvonalban szereplő Palermót irányította.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.