Kiütéssel nyert férfi válogatottunk

A magyar férfi kézilabda-válogatott 15 gólos győzelmet aratott Bahrein csapata felett.

PR
2013. 12. 29. 18:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eredmény:
Magyarország–Bahrein 30–15 (16-6)

A magyar csapat már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést, rendkívül hatékony védekezéssel akasztotta meg a bahreini támadásokat. Ennek eredményeként a 22. percig mindössze egyetlen gólt kapott, miközben 14-et dobott. A vendégek a második találatukat követően a harmadikat és a negyediket is gyorsan megszerezték, ezzel tízgólosra csökkentették a különbséget, amely aztán a szünetig megmaradt.

A második félidőre kiegyenlítettebbé vált a játék, többször fejeztek be támadást eredményesen a bahreiniek, ezzel együtt továbbra is a magyarok irányítottak, és fölényes győzelmet arattak.

A válogatott keret pénteken kezdte meg a közvetlen felkészülést a január 12-én kezdődő kontinenstornára. A térdsérülésből még nem teljesen felépült Nagy László további kezeléséről hétfőn orvosi konzílium dönt, és azt követően dőlhet el, hogy a jobbátlövő részt vehet-e az Eb-n.

Mocsai Lajos együttese a spanyolokkal, az izlandiakkal és a norvégokkal szerepel majd azonos csoportban.

A felkészülési mérkőzések további menetrendje:
december 30.:
Magyarország–Bahrein, Szigetszentmiklós 11.00

Provident-kupa, Gyöngyös:
január 3.: 
Magyarország–Csehország 17.00
január 4.:
Magyarország–Fehéroroszország 13.00
január 5.:
Magyarország–Lengyelország 13.00

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.