Gyári munkásnak állt Görbicz Anita

Szerdán a névadó főszponzornál tartott rendhagyó edzést a Győri Audi ETO KC csapata.

TK
2014. 01. 10. 2:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nem mindennapi tréningen a csapat audis munkaruhát öltve kamatoztathatta tehetségét. A kiváló csapatjáték itt sem maradt el: a vállalat által támogatott sportklub sikerrel vette az akadályokat a motorszerelésben is.

„Ma láttuk, hogy mennyire sok alkatrészből áll össze egy motor. Ezt átfordíthatjuk a csapatunkra is, hiszen mi is rengeteg apróságból próbálunk összerakni egy nagy, működő egészet”– mondta Ambros Martin, a győriek vezetőedzője.

„Az ilyen programok nagyon jót tesznek a csapat lelkének és a csapategységnek is” – tette hozzá Görbicz Anita.

Heidi Löke – akit a napokban választottak meg a világ legjobb kézilabdázójának – úgy véli, hogy „nagyon jó együtt lenni az edzésen kívül is a csapattal és kipróbálni magunkat a motorépítésben, hiszen még sosem láttunk ilyet”.

Az Audi Hungaria 2006 óta a női kézilabdacsapat névadó főszponzora. A vállalat prémium partnerként a pénzügyi támogatás mellett Audi modelleket biztosít a klub menedzsmentjének és játékosainak rendelkezésére.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.