Schumacher-akta: nincs értelme a további kutakodásnak

A december 29-ei Schumacher-baleset óta „muszájból” folytatott nyomozást befejezték a franciák.

BuL
2014. 02. 17. 10:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A francia ügyészség megszüntette a nyomozást a hétszeres Formula–1-es világbajnok Michael Schumacher decemberi síbalesetének ügyében. A hatóság hétfőn közölte: semmi nem utal az idegenkezűségre.

Schumachert december 29-én érte baleset Méribel közelében, síelés közben elesett és a feje egy sziklának ütődött. Ennek következtében súlyos fejsérüléseket szenvedett, azóta a grenoble-i kórházban ápolják. A baleset után az állapota életveszélyes volt, kétszer operálták meg, a második beavatkozás során vérömlenyt távolítottak el az agyából.

Január végén azt közölték, hogy fokozatosan megkezdték az ébresztését a mesterséges altatásból, azóta nem érkeztek róla újabb hivatalos hírek, bár egyes spekulációk szerint tüdőgyulladás is akadályozza felépülését.

Michael Schumacher balesete óta nagy terjedelemben foglalkoztunk a bajnokkal. RÉSZLETEK

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.