Felébresztették Törőcsik Andrást

Az újpesti legendán agyműtétet hajtottak végre egy balesetet követően, azóta altatásban volt.

WL
2014. 03. 25. 15:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Polonkai Zoltán, az exfutballista közeli barátja az MTI-nek kedden azt mondta: délelőtt látogatta meg Törőcsiket, aki reagált a kérdéseire. Példaként említette, hogy megkérte, szorítsa meg a kezét, ha megismeri őt, erre pedig láthatóan és érezhetően megtette ezt. Hozzátette: később már az igennel vagy nemmel megválaszolható kérdésekre határozottan tudott visszajelezni.

Törőcsik múlt hétfőn névnapi partin volt, elesett, s olyan súlyosan beütötte a fejét, hogy kórházba kellett szállítani. A Merényi Gusztáv Kórházban operálták meg, egy vérömlenyt távolítottak el az agyáról, s a beavatkozás óta az intenzív osztályon fekszik, mostanáig mesterséges kómában volt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.