Állcsúcson ütötte az MLSZ a Diósgyőrt

A Diósgyőrt kizárta az átigazolásokból az MLSZ fegyelmi bizottsága, a Videoton pénzbüntetése 300 ezer forint.

BuL
2014. 04. 15. 16:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MLSZ honlapján olvasható keddi beszámoló szerint a miskolci klub mindaddig nem szerződtethet játékost, ameddig a Tisza Tiborral szembeni tartozását nem fizeti ki.

A testület a Videotont azért bírságolta meg, mert szurkolói huhogtak a Pápa elleni bajnoki mérkőzésen.

A Pécs–Újpest találkozó után mindkét klub 100 ezer forintos büntetést kapott: a hazai együttes rendezési hiányosságok és a szurkolói által használt pirotechnikai eszközök, míg a vendéggárda drukkerei megbotránkoztató rigmusai és ugyancsak pirotechnikai eszközök használata miatt kénytelen fizetni.

A Budapest Honvéd–Diósgyőr meccs kapcsán a kispesti csapat 50, a vendégegyüttes pedig 100 ezer forintos bírságot kapott rendezési hiányosságok, illetve a szurkolók megbotránkoztató rigmusai és nem engedélyezett molinó kihelyezése miatt.

A hétvégén kiállított játékosok közül Szekeres Adrián (Puskás Akadémia) két, míg Oliveira (Videoton), Pierre Emanuel Mbemba (Kaposvári Rákóczi) és Tamás Márk (Puskás Akadémia) egy-egy bajnoki mérkőzést kénytelen kihagyni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.