Bejelentés: Schumacher ébredezik

Pillanatokra magához tér, és az ébrenlét jeleit mutatja Michael Schumacher.

BuL
2014. 04. 04. 10:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Michael halad előre az útján – fogalmazott Kehm. – Mellette állunk a hosszú és nehéz harcában, és a grenoble-i kórház orvoscsapatával együtt továbbra is bizakodóak vagyunk.”

Schumacher állapotának részleteiről nem számolt be a menedzser, ismételten a sportember magánszférájára, családja védelmére és az orvosok nyugalmára hivatkozva.

A 45 éves volt versenyző – aki 2012 végén vonult vissza véglegesen a Formula 1-től – december 29-én, a franciaországi Méribelben szenvedett síbalesetet. Az esés következtében súlyos fejsérüléseket szenvedett, kétszer meg kellett operálni. Azóta mesterséges kómában tartják a grenoble-i kórházban, és január végén kezdték el a fokozatos felébresztését.

Schumacher sorsáról bővebben ITT olvashat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.