Így lepték meg szurkolóik a veszprémi hősöket

Szellemes meglepetést készítettek a veszprémi szurkolók a Bajnokok Ligájának négyes döntőjébe jutott játékosoknak.

TK
2014. 04. 29. 6:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ötödik nekifutásra célba ért az MKB-MVM Veszprém férfi-kézilabdacsapata: a PSG Handball feletti 31-26-os szombati diadallal bejutott a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe, a Final Fourba.

Vasárnap estére kiderült, hogy teljesnek és irdatlanul erősnek tekinthető a négyes döntő mezőnye: a Veszprém mellett a Kiel, a Flensburg és a Barcelona alkotja.

A legnagyobb közösségi oldalon és szóbeszéd útján előkészített szurkolást a hétfő esti edzés végére időzítették a drukkerek.

Este fél hétre több száz rajongó gyűlt össze a Veszprém Arénánál, majd csendben elfoglalták a B-közép székeit. Hét óra előtt Carlos Ortega vezetőedző „büntetésből” pluszköröket rótt ki az addig erősítéssel dolgozó csapatra és kivezényelte a játékosokat a pályára. Amikor Nagy Lászlóék befutottak a játéktérre, felkapcsolták a fényeket, megszólaltak a trombiták, konfettieső hullott az „égből” és a szurkolók rázendítettek – a meglepett játékosok pedig elérzékenyültek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.