Elképesztő: 42-0-ra nyert a magyar női válogatott

A magyar női vízilabda-válogatott óriási fölénnyel, hatalmas gólkülönbséggel verte Szingapúr csapatát az oroszországi világkupa 5-8. helyéért zajló alsóházi csatározásainak első fordulójában.

NT
2014. 08. 16. 16:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Merész András világ- és Európa-bajnoki bronzérmes együttese – a magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint – egy pillanatra sem hagyott kétséget afelől, hogy melyik csapat játszhat majd az előkelőbb helyezésért, a négyből három negyedben 10 vagy több gólt dobott riválisának, s az ázsiaiak az egész mérkőzésen még csak be sem tudtak találni a magyar kapuba. A találkozón Keszthelyi Rita 9 gólt szerzett, ezzel a góllövőlista élére került.
A magyar válogatott vasárnap a házigazda oroszokkal csap össze az 5. helyért.

Eredmény, az 5-8. helyért:

Magyarország–Szingapúr 42-0 (14-0, 11-0, 7-0, 10-0)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.