Mérkőzés közben rabolták ki a Honvéd játékosait

Miközben a Honvéd pólósai bejutottak a Magyar Kupa négyes döntőjébe, feltörték több játékos autóját.

Ch. Gáll András
2014. 11. 09. 20:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elmúlt három alkalommal a Szeged nyerte a Magyar Kupát, de a negyeddöntő sorsolásakor erősen valószínűvé vált, hogy a negyedik diadal elmarad. A nyáron egyébként is jelentősen meggyengült gárda ugyanis a Szolnokkal akadt össze, és szombaton 10–7-re, vasárnap pedig 12–8-ra nyert a favorit. Az Eger is kettős győzelemmel búcsúztatta a Vasast (27-18-as összesítés), valamint az OSC is a BVSC-t (25-17). A Honvéd–Ferencváros párharc ígérkezett a legélesebbnek, és az előzetes vélekedés valóra is vált: a Honvéd 12–7-es szombati sikeréért a Fradi vasárnap 8–5-tel vágott vissza, így előbbi gárda 17–15-tel lépett a decemberi, szentesi négyes döntőbe.

A népligeti meccs alatt azonban a honvédosokat a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely Facebook-bejegyzése alapján váratlan veszteség érte: több játékos autóját is feltörték, sőt állítólag szurkolók is hasonlóképpen jártak. A fradisták nyilván annak köszönhették, hogy megúszták az előre megtervezett rablássorozatot, hogy ők házigazdaként az FTC sporttelepén, a kerítésen belül parkolhattak.

Kiss Gergőék pedig nem tehetnek egyebet, hogy miután kibosszankodják magukat, Szentesre közösen, busszal utaznak el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.