Jack Nicholson figyelte, Divac beverte 90 000-ért

Jótékonykodott a Lakers egykori csillaga.

Ch. G. A.
2014. 12. 26. 4:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Los Angeles Lakers–Golden State Warriors NBA-meccs egyik szünetében történt, hogy Vlade Divac a felezővonaltól dobott kosárra. A tét nagy volt: ha a Lakers egykori szerb csillaga – ma már 46 éves – betalál, egy szponzortól 90 000 dollárt kap, amit a saját jótékonysági, illetve a Lakers ifjúsági alapítványa javára fordíthat.

A 216 centis center, aki játékoskorában 23,5 százalékos hatékonysággal dobta a triplákat – és a hárompontos körív jóval közelebb van a kosárhoz, mint a felezővonal –, most elsőre betalált.

Utcai ruhában.

Utána büszkén fogadta a leghűségesebb Lakers-törzsszurkoló, az Alzheimer-kórral küzdő Jack Nicholson gratulációját.

Divac már korábban is művelt valami hasonlót, sőt akkor a kosárnak háttal (!) talált a gyűrűbe, ugyancsak a felezővonaltól.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.