Bejelentést tett Michael Schumacher szócsöve

Jó hírekkel szolgált Sabine Kehm pénteken.

2015. 05. 23. 8:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Örömmel jelenthetem, hogy Michael állapota javult. Persze minden relatív, ezt sérüléseinek súlyosságát figyelembe véve kell érteni, még mindig hosszú út áll előtte” – idézi a Bild Kehmet, aki konktrétumokról továbbra sem számolt be, azaz nem tudni, Schumacher mennyire képes kommunikálni, mennyire tud mozogni vagy beszélni.

Az NSO-n olvasható összeállítás szerint F1-es legenda svájci otthonában gyógyul, állandó orvosi felügyelet alatt áll, de nemrég a felesége eladta a magánrepülőjét és norvégiai nyaralóját, mondván, azokat úgysem fogja már használni.

A napokban a másik, balesetet szenvedett F1-pilótáról, Jules Bianchiról is érkeztek hírek, nem éppen jók: édesapja, Philippe egy interjúban elmondta, kómában lévő fia állapota stagnál, hónapok óta semmi változás nem történt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.