Olimpiai bajnok pólós szenvedett autóbalesetet

Hosnyánszky Norbert szerda délután Eger közelében szenvedett balesetet, különösebb baja nincs.

MNO
2015. 09. 23. 15:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerdán „Eger és Ostoros között egy kanyarban az egyik személyautó áttért a másik autó forgalmi sávjába, s utóbbi, hogy elkerülje az ütközést, elrántotta a kormányt, így csak érintőlegesen ütköztek össze” – írta a HEOL.

Az Egrivizilabda.hu közölte: a szerda délutáni baleset egyik résztvevője az olimpiai és világbajnok Hosnyánszky Norbert volt. „Nem történt eszméletvesztés, és szerencsére nem tűnik komolynak a sérülés” – ezt már dr. Halmos Péter, a ZF-Eger csapatorvosa árulta el, hozzátéve: a pólóst Budapestre szállította egy mentő, és a válogatott orvosa is megvizsgálta.

„Az MR-vizsgálat nem mutatott különösebb problémát, és idegrendszeri tünet sem jelentkezett” – írták az egriek. Azért az esti, Miskolc elleni bajnoki mérkőzésen nem ugrik medencébe a ZF-Eger tavaly még Szolnokon szerepelt kiválósága.

Hosnyánszky nyakán rögzítőt helyeztek el, könnyebb sérüléseit pedig rögtön ellátták, elvileg csütörtökön már haza is engedik a kórházból – írta az MTI.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.