Cseh Laci is kihagyja a FINA-gálát

A 30 éves úszó is benevezett a gálával egy időben zajló luxemburgi Euro Meet versenyre.

2016. 01. 21. 13:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hosszú Katinka nem lesz egyedül Luxemburgban. Az ötszörös világbajnok levelet küldött a Magyar Úszó Szövetségnek, melyben jelezte, hogy benevezett az Euro Meet nemzetközi versenyre, így nem tud részt venni a január 31-i budapesti FINA-gálán.

A Nemzetközi Úszó Szövetség január 31-én Budapesten jutalmazza 2015 legjobb úszóit. A férfiak között Cseh László, a nőknél Hosszú képviseli a magyar színeket. Csütörtök óta tudjuk, Hosszú kihagyja a FINA-gálát, és a verseny hivatalos honlapja szerint Cseh László is rajthoz áll a gálával egy időben zajló versenyen.

Az MNO elérte Cseh László edzőjét, aki megerősítette az információt. Plagányi Zsolt hozzátette, hogy versenyzője a Magyar Úszó Szövetségtől kapott engedélyt az Euro Meeten való részvételre.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.