Le akarta ütni Hosszú Katinka férjét Törös Károly

A Magyar Úszó Szövetség elnökségi tagja szóváltásba keveredett Shane Tusuppal.

MNO
2016. 01. 11. 14:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miután Katinka hat aranyérmet nyert az izraeli viadalon, és három század hátránnyal a második helyen végzett 400 gyorson, a versenyuszoda melletti sátorban Törös és Tusup a fináléról beszélgetett angolul – írja a BorsOnline. A kecskemétiek vezetőedzője, a Magyar Úszó Szövetség elnökségének tagja felvetette: Katinka netán rosszabb benyúlása miatt kapott ki a brit Jazmin Carlintól.

– Kidagadtak az erek Shane nyakán, úgy ordibált velem. Nem válogatott a jelzőkben, amit már csak a korkülönbségünk miatt sem hagyhattam szó nélkül. Ám mielőtt leüthettem volna, mert bizony ezt terveztem, ellépett a közelemből – közölte Törös a Bors megkeresésére. A sértést jelentette Kiss Lászlónak, és Tusup másnap elnézést kért a viselkedése miatt – fűzte hozzá.

„Én is arra kértem, fontolja meg a lemondását, örülök, hogy visszavonta. Bár ettől még Tusup és Katinka nem ússza meg a bocsánatkérést” – mondta Törös Kiss László szövetségi kapitány lemondásával, majd hirtelen visszatérésével kapcsolatban.

Az úszók szövetségi kapitánya múlt héten méltatlannak nevezte a helyzetet, amelybe Hosszú Katinka sajtótájékoztatóján került, és bejelentette, hogy lemond a magyar úszóválogatott vezetéséről. Később visszavonta döntését.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.