Kanada el van ájulva a magyar szurkolóktól

Ámulatba ejtette őket, hogy a drukkerek a meccs után a Himnusz eléneklésével tisztelegtek a csapat előtt.

MNO
2016. 05. 08. 15:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nemcsak a magyar játékosok, de az őket elkísérő szurkolók is emlékezetes teljesítményt nyújtottak a vasárnapi, Kanada elleni mérkőzésen az A csoportos jégkorong-világbajnokságon. A mérkőzést követő közös Himnusz-éneklés, és a 7–1-es vereség ellenére a válogatott felé irányuló szeretet a sokat látott észak-amerikaiakat is ámulatba ejtette.

Olyannyira, hogy a TSN kanadai sportcsatorna be is válogatta a jelenetet az emlékezetes pillanatokat gyűjtő, Látni kell elnevezésű videoválogatásába. „Hihetetlen” – lelkendeztek a kliphez írt rövid ismertetőben. A Sport TV közvetítése szerint egyébként a kanadai kommentátorok is vigyázzállásban nézték végig, ahogy a szurkolók elénekelték kedvenceiknek a Himnuszt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.