Babos a legjobb 16 között párosban

Babosék a nyolcaddöntőben a hazai közönség előtt szereplő Asia Muhammad, Taylor Townsend duóval játszanak.

MTI
2016. 09. 04. 7:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar játékos – aki egyesben hatalmas csatában búcsúzott az ötödik helyen kiemelt román Simona Haleppel szemben – és partnere a lett Jelena Osztapenko és a német Andrea Petkovic kettősét búcsúztatta 1 óra 24 perc alatt.

„Nem volt egyszerű felállni a pályára egy ilyen egyéni meccs után, de vannak céljaim, céljaink, így tudtam, mi a dolgom. Próbáltam sok pozitív energiát mozgósítani, főleg a meccs elején. És ez működött is” – idézte saját honlapja Babost.

Babosék a vasárnapi nyolcaddöntőben a hazai közönség előtt szereplő Asia Muhammad, Taylor Townsend duóval csapnak össze, a magyar játékos emellett az amerikai Eric Butorac oldalán vegyespárosban is érdekelt lesz. Utóbbiban éppen Svedova, valamint a brazil Bruno Soares ellen lép pályára.

Eredmény:

női páros, 2. forduló (a 16 közé jutásért):

Babos Tímea, Jaroszlava Svedova (magyar, kazah, 3.) – Jelena Osztapenko, Andrea Petkovic (lett, német) 6:2, 6:4

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.