Hosszú Katinkáék a meleg ruha alól üzentek

Meglepő képek készültek úszóinkról.

AA
2016. 11. 30. 10:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Lufthansa sztrájkja ugyan keresztbe tett a terveknek, így a hatás sem lett olyan, mint amilyennek megálmodták, ám így is meglepő képeket készíthetett a Nemzeti Sport fotósa szerda reggel Ferihegyen. Legjobb úszóink a kanadai Windsorba tartanak a rövid pályás úszó-világbajnokságra, amely Mikuláskor kezdődik csak, de az átállás miatt jobb előbb elindulni, mint később. Az előzetes tervek szerint együtt mentek volna, de végül három részre oszlott a csapat. 

Mint a képeken látszik, a meleg ruha alá azért rejtettek valamit Hosszú Katinkáék Gyárfás Tamás lemondásának napján, amelyre háromszoros olimpia bajnokunk az elmúlt egy év kommunikációja alapján nagyon várt. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.