Kiadták az építési engedélyt a Vasas sportcsarnokára

Novemberben elindulhat a kivitelezésre vonatkozó közbeszerzési eljárás.

MTI
2016. 11. 11. 16:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub honlapjának pénteki beszámolója szerint a csarnok teljesen megújul, és kialakításában illeszkedni fog a szomszédságában álló, 2012-ben átadott edzőcsarnokhoz.

„A módosítások során elsősorban a sportszakmai szempontokat és a multifunkcionalitást tartottuk szem előtt. Utóbbinak köszönhetően a csarnokhoz kapcsolódó főépület egyik szintjén orvosi és rehabilitációs központ is helyet kap” – mondta Markovits László, a Vasas SC elnöke. Hozzátette: ismét személyesen egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnökkel a fejlesztések jelenlegi állásáról, illetve a jövőbeni tervekről.

„Megerősítést kaptunk arra, hogy a kormány továbbra is támogatja a Vasas-város projekt megvalósítását, amely négy fővárosi kerületet érint. Közös cél, hogy az érintett állami ingatlanok fejlesztésével 2020-ig valamennyi sportágunk infrastrukturális körülményei jelentősen javuljanak” – mondta Markovits.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.