Fürjes üzent Shane Tusupnak

Olimpiai pályázatunk vezetője eléggé belelkesült Hosszú Katinka vb-teljesítménye láttán.

G.B.
2016. 12. 08. 19:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fürjes Balázs Twitteren gratulált Shane Tusupnak, Hosszú Katinka férjének, edzőjének. Az úszónő a kanadai rövidpályás világbajnokságon 400 vegyesen, 200 pillangón és 100 háton is aranyérmet szerzett. 24.hu kiszúrta, hogy a kiemelt fővárosi beruházások biztosa lerótta háláját a tréner előtt, és ezt írta angolul: Shane Tusup txs for making our national flag flying high!!!! Congratulations and keep on going, please. Magyar fordításban: „Shane Tusup, köszönet érte, hogy magasra emelted nemzeti zászlónkat!!!! Gratulálok, és csak így tovább, kérlek.”

Az üzenetnek az ad különleges értéket, hogy Fürjest Gyárfás Tamás lemondását követően többen is a lehetséges úszóelnökök sorában emlegették. Mivel kormányzati posztja van, és a budapesti olimpiai pályázatnak is a vezetője, jelentős lobbierővel bír. Gratulációja így még nagyobb súllyal esik latba.

A vb eseményeit folyamatosan követjük, kattintson!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.