Iváncsik Gergő cáfolja a távozásáról szóló hírt

A válogatott szélső szerződése nyáron lejár, de zajlanak vele a tárgyalások.

Gabay Balázs
2017. 02. 16. 15:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Jelen pillanatban a menedzseremre várok, zajlanak a tárgyalások a Veszprémmel a szerződésemről.” Iváncsik Gergő portálunknak gyakorlatilag cáfolta azt az információt, miszerint elhagyja a Telekom Veszprém kézilabda csapatát. A Handball Planet szakportál szerdán arról írt, hogy a sokszoros magyar válogatott szélső tizenhét év után távozik a bakonyiaktól, ugyanis a nyáron érkező új vezetőedző, Ljubomir Vranjes a „repülő macedónt” Dejan Manaszkovot szánja a bal szélre. Itt jelenleg a spanyol Cristian Ugalde az első számú játékos. Így Iváncsik már csak harmadik lenne a sorban.

A hírt a teljes magyar sajtó átvette. 

„A nyáron lejár a szerződésem, ez lenne a harmadik alkalom, hogy újabb egy évvel hosszabbítanék a klubbal. Még érzek magamban annyi erőt, hogy ezen a szinten kézilabdázzak, szóval szívesen folytatnám Veszprémben” – érzékelteti Iváncsik, hogy rajta nem múlik a maradása.

Mint ahogy a klubon sem. Kálomista Gábor, a veszprémiek vezérigazgatója érdeklődésünkre elárulta, szó sincs arról, hogy Iváncsik Gergő távozna. Mint mondja, a Handball Planeten már azt is olvasta, hogy a PSG két világklasszisa, Mikkel Hansen és Uwe Gensheimer is Veszprémbe tart, ami kacsa. „Folyamatosan tárgyalunk a játékosokkal, így Gergővel is, aki nagyszerű teljesítményt nyújt. Nincs szó arról, hogy eligazolna tőlünk” – fogalmaz egyértelműen.

Iváncsik kérdésünkre még hozzátette, más klub megkereséséről sem tud egyelőre, így nincsenek olyan kérői, akikkel esetleg harcolnia kellene érte a Veszprémnek. Bár Ugalde a nagyobb meccseken jóval több lehetőséget kapott az utóbbi időben mint ő, a magyar játékos nem érzi, hogy háttérbe szorították volna, mivel csapatának több fronton is helyt kell állnia, így megoszlanak a terhek, és ő is megkapja a megfelelő számú lehetőséget. Emiatt tehát semmiképp nem akarna máshol kézilabdázni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.