Következő mérkőzések
Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Orr- és koponyatörés: megtámadták a Fradi-szurkolókat Montenegróban

Késekkel, viperákkal és óriási túlerővel támadták meg a ferencvárosi drukkereket Podgoricában.

Tuser Krisztián
2018. 02. 24. 23:06
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bajnokok Ligája-mérkőzést játszott szombat este a montenegrói Podgoricában az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata a helyi Buducsnoszt ellen. A találkozó 12-12-es félidő után 24-23-as magyar győzelmet hozott, így továbbra is megvan az esélyük arra a budapesti zöld-fehéreknek, hogy csoportjukban a 2. helyen végezzenek.

A találkozóra száz-százötven Fradi-szurkoló utazott. A mérkőzés előtt a Budocsnoszt Podgorica híres és hírhedt – az utóbbi időben a kézilabda-mérkőzésektől valamilyen ok folytán távol maradó – szurkolói csoportjának, a Varvari egyik alcsoportjának, a „Montenegrói rajongói csoport”-nak a tagjai a város több pontján megtámadták a magyarokat, „jellemzően óriási túlerővel, késekkel, viperákkal”. Ennek következtében három szurkoló került kórházba orr- és koponyatöréssel, olvasható a Ferencváros hivatalos honlapján. Két magyar zászlót is meg tudtak szerezni a támadók.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.