Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Spárga 97 évesen: Keleti Ágnes egy izraeli tv-show-ban is bemutatta tudományát

Ötszörös olimpiai bajnok tornászunk egy tehetségkutató színpadán ment le spárgába, felállva tapsolták.

Radványi Benedek
2018. 03. 13. 16:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Január 9-én ünnepelte 97. születésnapját Keleti Ágnes, aki nem mondhatni, hogy otthonában (s pláne nem egy kórházban) tölti a mindennapjait, a január 11-i Az év sportolója gálán is ott volt például.

Ő legeredményesebb női olimpikonunk – 1952-ben egy arany-, egy ezüst- és két bronz-, 1956-ban négy arany- és két ezüstérmet szerzett a tornászok versenyében –, ám rendkívül közvetlen és vidám személyiség, bárkivel szívesen szóba elegyedik, s akár magától is arra tereli a szót, hogy még ma is le tud menni spárgába.

Ezt időnként bizonyítja is, azonban legutóbbi produkcióját Izraelben – ahol évtizedeken át élt és edzősködött, s tavaly rangos állami kitüntetést is kapott – tévénézők milliói láthatták. Az Israel’s Got Talent műsorában jó kis show-t kerítettek a mutatvány köré, aminél csak a zsűri és a nézők álmélkodása volt nagyobb.

Íme a 24.hu által közölt videó (aki csak a velejére kíváncsi, annak 2:20-ra érdemes tekernie): 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.