Fiola Attila sem játszhat az első Eb-selejtezőkön

Magyar Nemzet
2019. 03. 07. 12:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb játékos dőlt ki a magyar labdarúgó-válogatott keretéből az Európa-bajnoki selejtezők nyitánya előtt (a mieink március 21-én, Szlovákiában kezdenek, majd 24-én Horvátországot fogadják): hetekig nem léphet pályára.

A 29 éves hátvédnek korábbi térdsérülése miatt bizonyos időszakonként fizioterápiás kezeléseken kell átesnie – írja a játékos klubja, a Mol Vidi FC honlapja –, hogy a műtét elkerülhető legyen, majd a kezelések után rehabilitációs munkát kell végeznie. „Most abba a periódusba értünk, hogy néhány hétre kivettük az edzésmunkából, hogy a kezelések után később újra százszázalékos állapotban tudjon majd pályára lépni” – nyilatkozta a Vidi.hu-nak Kovács Tibor csapatorvos.

Ezt természetesen szövetségi kapitánynak is el kell fogadnia, legfeljebb azon érdemes morfondírozni röviden: a fizioterápiás fázist ugyan nem lehetett volna az Eb-selejtezőket követő napokra időzíteni?

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.