időjárás 18°C Paszkál 2022. május 17.
logo

Néhány hetet kell kihagynia Nagy Dominiknak

Forrás: MTI, MLSZ
2019.03.25. 13:21

Néhány hetet kell kihagynia Nagy Dominiknak, aki a magyar labdarúgó-válogatott vasárnap esti, horvátok elleni Európa-bajnoki selejtezőjén sérült meg.

A 23 éves középpályás lábára a horvátok védője, Dejan Lovren lépett rá a 37. percben: a Legia Warszawa játékosának bokája vérzett és le is kellett cserélni.

A magyar szövetség (MLSZ) hétfői tájékoztatása szerint Nagy „az éjjel átesett az orvosi vizsgálatokon, melyek alapján csupán néhány hetet kell kihagynia sérülése miatt”.

Az MLSZ Twitter-oldala megemlíti: Lovren a mérkőzés végén sportszerűen elnézést kért az első félidő végén lecserélt játékostól, és a mezét is odaadta neki.

A magyar válogatott 2-1-re legyőzte a vb-ezüstérmes horvátokat a Groupama Arénában, ezzel két forduló után három ponttal áll a selejtezősorozatban.

Nagy Dominik éjjel átesett az orvosi vizsgálatokon, melyek alapján csupán néhány hetet kell kihagynia sérülése miatt. Dejan Lovren, a horvátok védője a vasárnapi mérkőzés végén sportszerűen elnézést kért az első félidő végén lecserélt támadótól.#HUNCRO #magyarok #csakegyutt pic.twitter.com/h2hMGYh6ZG

— MLSZ (@MLSZhivatalos) 2019. március 25.