Cselgáncs GP – Sipőcz Richárd bronzérmes

A +100 kilogrammos Sipőcz Richárd bronzérmet nyert a Papp László Sportarénában zajló cselgáncs Grand Prix vasárnapi zárónapján.

Forrás: MTI2019. 07. 14. 19:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kétszeres ifjúsági Európa-bajnok ötödik meccsén az orosz Anton Krivobokovval csapott össze, aki hét érmet gyűjtött eddig a World Tour (Grand Slam és Grand Prix) viadalokon.

A Széchenyi Egyetem SE versenyzője – a GP meglepetésembere – 50 másodperc elteltével egy megkontrázott akcióra vazaarit kapott, ám magasabb-nehezebb ellenfele nemsokára egy hasonló indítást követően egyenlített.

A csata másfél perccel a mérkőzésidő vége előtt dőlt el, amikor a 18 éves Sipőcz ippont érően döntötte fel az oroszt, és nyert.

A magyarok három éremmel zárták az ötödik budapesti GP-t, pénteken az 57 kilós szombaton pedig a 81 kilós Ungvári Attila állhatott ugyancsak a dobogó alsó fokára.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.