Nagy Ádám még nem térhetett vissza a Bristolba

Magyar Nemzet
2019. 09. 17. 14:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sok emlékezeteset nem tettek a magyar válogatott légiósai a legutóbbi hét végén, sem gól, sem gólpassz nem fűződik a nevükhöz. Csupán hajtott végre eredményt közvetlenül befolyásoló tettet a Leipzig kapujában, csapata az ő két bravúrjának is köszönhetően játszott 1-1-es döntetlent a Bayern Münchennel. A Bundesligánál maradva 76 percet kapott a Herthát 2-1-re legyőző Mainzban, Sallai Rolandot viszont nem cserélték be a Hoffenheimben 3-0-ra nyerő Freiburgba. végig a részese volt az osztrák Salzburg 7-2-es győzelmének a Hartberg ellen, a kansasi magyar trió ugyanennyire kapott ki Los Angelesben a Galaxytól, Baráth Botond kispados volt, Németh Krisztián és Sallói Dániel beállt az utolsó negyedórára.

Végigjátszotta a meccsét Korhut Mihály a görög Ariszban (4-0-s siker a Panathinaikosz ellen), Kleinheisler László a horvát Osijekben (2-2 a Varazdinnal), Bese Barnabás a francia másodosztályú Le Havre-ban (0-0 a Paris FC-vel) és Kádár Tamás az ukrán Dinamo Kijevben (hazai pályán 1-2 a Desznával), Nagy Dominik az utolsó hat percre állt be a lengyel Legia Warszawába, amely gól nélküli meccset játszott a Jagiellonia vendégeként.

Nem tért vissza klubcsapatába a válogatottban bokasérülése ellenére pályára lépett az angol másodosztályú Bristol nélküle nyert Stoke-ban, a középpályás a keretbe sem került be.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.