Ebcsont beforr

A magyar válogatott labdarúgók szemkápráztató tempóban gyógyulnak. Ennek nyilvánvalóan a honi akadémiákon folyó nívós munkával megalapozott remek izomzat lehet az oka, másra nem tudunk gyanakodni.

Ch. Gáll András
2019. 11. 27. 14:28
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar válogatott labdarúgókat különleges anyagból gyúrták: szemkápráztató tempóban gyógyulnak. Ennek nyilvánvalóan a honi akadémiákon folyó nívós munkával megalapozott remek izomzat lehet az oka, másra nem tudunk gyanakodni.

Itt van Kádár Tamás. A Dinamo Kijev sérült védője kénytelen volt kihagyni a november 19-i, cardiffi Európa-bajnoki selejtezőt, de öt nappal később már jubilált, századik meccsét játszotta Dinamo-mezben a Mariupol ellen. – Minden rendben, jól érzem magam, nincs semmi probléma – mondta a klubhonlapon. – Az egyik edzésen elszenvedett kellemetlen izomsérülés hátráltatott, a válogatottban sem lehettem ott, mert nem voltam százszázalékos állapotban.

Még szerencse, hogy Kádár már jól érzi magát, minden rendben, nemcsak védőfeladatát látja el hibátlanul, hanem gólpasszt is ad... ja, bocsánat, azt Luka Modrićnak adta, még október 10-én, a spliti Poljud Stadionban.

még Kádárnál is gyorsabban épült fel, de ez érthető is, hiszen ő még csak 19 éves. A Red Bull Salzburg üdvöskéje október ötödikén sérült meg az Altach elleni osztrák bajnokin, emiatt kihagyta a spliti mészárlást, de három napra rá, a Groupama Arénában már kezdett Azerbajdzsán ellen. Hiába, ebcsont beforr! Az természetesen fel sem merül az emberben, hogy a fél Európa által csábított ifjú titán esetleg távol akart maradni a nem sok jót ígérő spliti kalandtól.

Ilyen villámgyorsan regenerálódó, elszánt labdarúgókkal csupa öröm lehet szövetségi kapitány élete, a maestróval együtt bizakodva várjuk a márciusi pótselejtezőket!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.