Több hetet kihagy a Liverpool kapitánya

Három hétre harcképtelenné vált Jordan Henderson, a Bajnokok Ligája-címvédő Liverpool labdarúgója.

Forrás: MTI2020. 02. 21. 19:28
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 29 éves csapatkapitány kedden az Atlético Madrid elleni BL-nyolcaddöntőben elszenvedett 1-0-s vereség során szenvedett combsérülést.

- Nem vészes a helyzet, de legalább három hétre kidőlt, aminek persze nem örülünk, ám végül is szerencsénk volt, lehetett volna rosszabb is – jelentette ki Jürgen Klopp vezetőedző a Vörösök idénybeli harmadik vereségét követően.

Egyelőre nem tudni, hogy Henderson pályára léphet-e a párharc liverpooli visszavágóján, amelyre március 11-én kerül sor.

is három hétre dőlt ki

N'Golo Kanté, a Chelsea francia válogatott labdarúgója három hétig nem állhat csapata rendelkezésére.

A 28 éves világbajnok középpályás még hétfőn, a Manchester United ellen 2-0-ra elveszített bajnokin szenvedett 12 percnyi játék után izomsérülést, emiatt nem számíthat rá a következő időszakban Frank Lampard vezetőedző.

A játékos ebben a szezonban már nem először harcképtelen, különböző problémái miatt eddig csak 16 Premier League-összecsapáson tudott pályára lépni.

A Chelsea-re fontos mérkőzések várnak: a bajnokságban negyedik együttes előbb szombaton a Tottenhamet fogadja, jövő kedden a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Bayern Münchent látja vendégül, majd március 3-án a listavezető, BL-címvédő Liverpoolhoz látogat az FA Kupában a legjobb 16 között.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.