Előkerült a magyar futball fenegyereke

Bajner Bálint hangzatos nyilatkozatai miatt egy időben kapott hideget-meleget, aztán mégis megkedvelték a szurkolók. A Borussia Dortmundot is megjárta labdarúgónak másfél éve nincs csapata, de rendületlen készül a visszatérésre. A járvány idején idehaza, ahogy arról az NSO-nak beszélt.

Magyar Nemzet
Forrás: NSO2020. 04. 27. 10:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 29 éves játékos Skype-on keresztül beszélt az NSO Tv-nek az elmúlt másfél évéről, jövőbeli terveiről.

Bajner, miután Pakson nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, modenai kitérővel visszatért a Dortmimndhoz, ahol a második csapatban szerepelt., Immár ennek is másfél éve. Ennek ellenére keményen edz. A videóban nem csak erről, hanem arról is szólt, miért nem lett a Ricardo Moniz irányította holland Excelsior, a cseh élvonalbeli Príbram vagy egy dél-afrikai klub játékosa. Jövőjéről szót ejtve pedig elárulja, miért gondolja úgy, hogy akár az NB I-be is hazatérne, ráadásul a válogatottságról sem mondott még le.

Bajner korábbi edzőjéről Jürgen Kloppról és Dárdai Pálról is elmondta a véleményét, megjegyezve, a két szakember között mi a hasonlóság, s természetesen szóba került egykori riválisa, helyesebben példaképe, is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.