időjárás 12°C Amália 2022. október 7.
logo

Előkerült a magyar futball fenegyereke

Magyar Nemzet
Forrás: NSO
2020.04.27. 10:36

Bajner Bálint hangzatos nyilatkozatai miatt egy időben kapott hideget-meleget, aztán mégis megkedvelték a szurkolók. A Borussia Dortmundot is megjárta labdarúgónak másfél éve nincs csapata, de rendületlen készül a visszatérésre. A járvány idején idehaza, ahogy arról az NSO-nak beszélt.

A 29 éves játékos Skype-on keresztül beszélt az NSO Tv-nek az elmúlt másfél évéről, jövőbeli terveiről.

Bajner, miután Pakson nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, modenai kitérővel visszatért a Dortmimndhoz, ahol a második csapatban szerepelt., Immár ennek is másfél éve. Ennek ellenére keményen edz. A videóban nem csak erről, hanem arról is szólt, miért nem lett a Ricardo Moniz irányította holland Excelsior, a cseh élvonalbeli Príbram vagy egy dél-afrikai klub játékosa. Jövőjéről szót ejtve pedig elárulja, miért gondolja úgy, hogy akár az NB I-be is hazatérne, ráadásul a válogatottságról sem mondott még le.

Bajner korábbi edzőjéről Jürgen Kloppról és Dárdai Pálról is elmondta a véleményét, megjegyezve, a két szakember között mi a hasonlóság, s természetesen szóba került egykori riválisa, helyesebben példaképe, Robert Lewandowski is.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.