Simone Biles levetkőzött, nem akárhogyan!

Napjaink első számú tornásznője, az amerikai Simone Biles nem akármilyen „gyakorlattal” rukkolt ki a karantén idején: közel egy percig ügyeskedett otthon kézállásban, amíg a lábai segítségével lehámozta magáról a feszes, rózsaszín melegítőalsóját. S fel is robbantotta az internetet, az Instagram-oldalán már 1,3 millióan nézték meg a produkcióját.

2020. 04. 12. 15:12
null
Az amerikaiak 145 centis tűzgolyója Rióban berepült a sportág halhatatlanjai közé, Tokióban nem tudott segíteni Fotó: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A négyszeres olimpiai és 19-szeres világbajnok április elején azzal került be a hírekbe, hogy azt nyilatkozta, nem biztos benne, hogy rajthoz áll az egy évvel elhalasztott tokiói olimpián.

– Mentálisan nagy kihívás ez az egy plusz év. Levenni a lábad a gázpedálról, aztán újra indítani az autót, nehéz ügy, mert kiürítettem a benzitartályt, és most meg kell találni a módját, hogy újratöltsük – szögezte le a hó elején a 23 éves tornásznő.

Simone Biles azonban a hét végén megmutatta, hogy edzésben van, bár egy igen fura gyakorlattal rukkolt ki. Otthon a szobájában fellendült kézállásba, majd ebben a pozícióban levetkőzött, azaz kizárólag a lábai segítségével levette magáról a rózsaszín melegítőalsóját. A jobb lábával elég gyorsan lekapta a bal oldali nadrágszárat, a másikkal már meggyűlt a baja, de ötvennégy másodperc után sikerrel járt. Teljesítette a „kézállás kihívást”, ahogy a mutatványát elnevezte. Szóval, lehet másoknak is próbálkozni!

A földkerekség egyik legnépszerűbb sportolónőjének az Instagram-oldalán 3,8 millió követője van, és vasárnap kora délutáni állás szerint csak itt már több mint 1,3 millióan megnézték, hogy milyen kunsztokra is képes. A 2018-as glasgow-i Eb-n ugrásban aranyérmes Dévai Boglárkának is tetszik, ő is lájkolta a bejegyzést, de még párbajtőrvívó olimpiai bajnokunk, Szász-Kovács Emese is. Közel tízezren hozzá is szóltak, és Biles honfitársnője, az olimpiai ezüstérmes, négyszeres világbajnok Alicia Marie Sacramone azt írta: „Ahogy néztem, közben még az én csuklóm is megfájdult!”

Simone Biles produkciója a YouTube-on is megtekinthető.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.