Eppelt nem marasztalják Bruges-ben, mégis teljesült az álma

Miután egyelőre nem kapott ajánlatot klubjától, a Cercle Bruges-től, Eppel Márton szinte biztosan távozik a belga csapattól. A nyolcszoros válogatott csatár a Nemzeti Sportnak adott interjújában elmondta, hogy a pályafutását továbbra is külföldön képzeli el.

Magyar Nemzet
Forrás: NSO.HU2020. 05. 08. 10:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Úgy érzem, a belga labdarúgó-bajnokság nem folytatódik, a szerződésem június harmincadikán lejár, s mivel a Cercle Bruges vezetői nem kerestek meg, hogy hosszabbítsuk meg, szinte biztosan távozom. Amikor tavaly elbúcsúztam a kazah Kajrat Almatitól, mindenképpen Nyugat-Európába szerettem volna kerülni, ez az álmom valóra is vált. Most az a fontos, hogy légiós maradjak. Nyitott vagyok bármire, de egyelőre nem szeretnék hazatérni. Fontos, hogy milyen erősségű csapat keres meg, milyen anyagi lehetőségekkel, és az is lényeges, milyen városba kerülök; Almati például lenyűgözött – mondta el Eppel Márton.

A csatár januárban igazolt a Cercle Bruges-be, és úgy gondolja, megállta a helyét.

– Összességében pozitívan értékelem ezt az időszakot. Kilenc pontra álltunk a bennmaradástól, de remek sorozatot produkáltunk – négy bajnokit is megnyertünk egymás után –, s végül első osztályú maradt a klub. Összesen nyolc bajnokin játszhattam, szereztem egy gólt, és adtam két gólpasszt, ami nem olyan rossz mérleg, főleg úgy, hogy a belga lehetőség előtt két hónapig csapat nélkül edzettem.

A teljes interjút IDE kattintva olvashatják.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.