Marco Rossi is felfigyelt a zalaegerszegi gólvágóra

A Kaposváron duplázó szombathelyi nevelésű ZTE-csatár, Radó András pénteken élre állt a góllövőlistán, a magyar labdaúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi a helyszínen tekintette meg a támadó két gólját. A ZTE sportigazgatója, Sallói István szerint ha Radó így folytatja, megnyílhat előtte az út a válogatottba.

Forrás: NSO, DigiSport2020. 05. 31. 16:24
null
Radó Andrásnak nem sikerült a gólszerzés, de a végén ő is ünnepelhetett Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Beszélgettünk is (Rossiékkal), és külön megemlítették Radót, hogy nagyon jól megy neki ebben a szezonban, szerintem figyelik őt. Ha gólkirály lesz, amiben nagyon bízunk, hogy hosszú idő után újra lesz Zalaegerszegről gólkirály, akkor szerintem megnyílik számára a lehetőség. De sok olyan játékosunk van a keretben, akire figyelni kell, a fiatalok közül Demjén Patrik, Bolla Bendegúz vagy akár a hosszú sérülése után visszatért Tamás Krisztián, de még azt gondolom, hogy Bőle Lukács is olyan teljesítményt nyújt nálunk, ami alapján számára sincs lezárva a visszaút a válogatottba – nyilatkozta a Digi Sport híradójának, a Sport 24-nek Sallói István, a ZTE FC sportigazgatója.

Sallói hozzátette, jelenleg hat játékos sérült a zalaegerszegi keretben, és ez hosszú távon hátrányt jelentett a kiesés elleni harcban. A sportigazgató úgy számolt, legalább 40 gól és 40 pont kell a bentmaradáshoz. A kívánság egyik fele teljesült, de a pontok számában még 9 pont az elmaradás a kívánt 40-hez képest.

A videó ide kattintva nézhető meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.