Irány a Bajnokok Ligája! Így ünnepelt a Ferencváros

A férfiak után a Ferencváros női labdarúgócsapata is kijutott a Bajnokok Ligája selejtezőjébe azután, hogy összesítésben 2-1-re megnyerte az MTK elleni párharcot. A női bajnokságot hivatalosan törölték, a győzelemért nem jár aranyérem, de ahogy Dörnyei Balázs vezetőedző fogalmazott, attól ők még bajnokcsapatként ünnepelnek.

Magyar Nemzet
Forrás: Fradi.hu2020. 06. 19. 10:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Arany nélkül is bajnoki cím és persze Bajnokok Ligája

„Nem az ilyen mérkőzésekért megy el az ember edzőnek, öregedtem vagy tíz évet – kezdte a nyilatkozatát Dörnyei Balázs arra utalva, hogy a Fradi hátrányból fordítva nyerte meg a harmadik meccset 2-1-re. – De ha így kell nyerni, hát így. Már kezdtem aggódni az első félidőben, hogy a végén még a takarítónőnket is be kell küldeni a pályára, olyan gyorsan elkezdtünk fogyni. Kellett nekik az adrenalinfröccs, ami most a pályán belülről érkezett. Álmosan kezdtünk, nem játszottunk jól az első tizenöt-húsz percben. A lányok egyéves munkáját koronázta meg ez a meccs: ha nem is kapnak aranyérmet, mi akkor is bajnoknak tekintjük őket.”

És persze a csapat indulhat a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

Íme a videó, így értékelték az érintettek a sikert, s az ünneplést ők maguk forgatták.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.