Megválna világbajnok támadójától az FC Barcelona

Dembélé 2017-ben igazolt a Barcához, de azóta többet volt sérült, mint hadra fogható.

Forrás: MTI2020. 06. 07. 17:39
Dembl, Ousmane; Boril, Jan;
Barcelona, 2019. november 5. A barcelonai Ousmane Dembélé (b) és a prágai Jan Boril a labdarúgó Bajnokok Ligája negyedik fordulójában, az F csoportban játszott FC Barcelona - Slavia Praha mérkõzésen Barcelonában 2019. november 5-én. MTI/EPA/EFE/Alejandro García Fotó: Alejandro García
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Piacra dobja francia világbajnokát, Ousmane Dembélét a spanyol futballbajnoki címvédő FC Barcelona.

A döntésről a Diario Sport adott hírt, megjegyezve, hogy a 23 éves szélsőtől, akinek szerződése 2022. június 30-ig szól, idén nyáron, a szezon zárultával kíván megválni a katalán klub vezetése.

Dembélé 2017-ben igazolt a Barcához, de a Dortmundtól 125 millió euróért megvásárolt csatár kiváló képességeit – így elsősorban, hogy gyors és ördöngösen cselez – nem tudta igazán kamatoztatni, mivel többet volt sérült, mint hadra fogható. A koronavírus-járvány miatt félbeszakadt 2019/20-as idényben például összesen kilenc mérkőzésen tudott játszani, s mindössze egyetlen gólt szerzett.

A mérvadó Transfermarkt portál 56 millió euróra becsüli a játékos piaci értékét.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.