Olaszországban is megemlékeznek Benedek Tiborról

A Pro Recco vízilabdacsapata vasárnap este 20.30-tól megemlékezést tart a legendás Punta Sant'Anna uszodánál a csütörtök hajnalban elhunyt Benedek Tibor tiszteletére.

Magyar Nemzet
Forrás: prorecco.it2020. 06. 20. 9:42
BENEDEK Tibor
FotóMTI/: Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A csütörtök hajnalban elhunyt háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Benedek Tibor játékos-pályafutása során 2001 és 2004, majd 2007 és 2012 között volt az olasz sztárcsapat, a Pro Recco játékosa. A ligúriai együttessel Benedek minden létező címet megnyert: az élen végeztek a Bajnokok Ligájában és az Euroligában, és hatszor az olasz bajnokságban.

A Pro Recco vízilabdacsapata is gyászolja korábbi, kiváló játékosát: a klub vasárnap este 20.30-tól megemlékezést tart a legendás Punta Sant’Anna uszodánál a gyógyíthatatlan betegségben elhunyt Benedek Tibor tiszteletére.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.