Klopp üzenete könnyekre fakasztja Hendersont

Jordan Henderson, a bajnok Liverpool csapatkapitánya nyerte el az Év játékosa díjat a Premier League-ben.

Ch. Gáll András
2020. 07. 25. 16:32
Liverpool FC vs Crystal Palace
epa08507340 Liverpool's head coach Juergen Klopp reacts after winning the English Premier League match between Liverpool FC and Crystal Palace in Liverpool, Britain, 24 June 2020. EPA/Phil Noble/NMC/Pool EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Fotó: Phil Noble/NMC/Pool
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

a bajnok Liverpool csapatkapitánya nyerte el a futballszakírók szavazásán (FWA Footballer of the Year) az Év játékosa díjat a Premier League-ben. A 30 éves középpályást – akinél némi túlzással a kezdő tizenegy valamennyi játékosa értékesebb – (Manchester City) és (Manchester United) követi a dobogón, az első ötbe még további két Liverpool-focista, Alisson kapus és középhátvéd került be. Az FWA Footballer of the Year a legpatinásabb egyéni elismerés az angol futballban, 1948 óta osztják ki.

Ez volt a dolog hivatalos része, az érzelmi csak ezután következett, amikor egyenes adásban megmutatták mobiltelefonon Hendersonnak menedzsere, Jürgen Klopp videóüzenetét. A csapatkapitány annyira elérzékenyült, hogy azt kérte, állítsák le a kamerát, mert elkezdtek potyogni a könnyei. Íme a felvétel:

– Az élő példája vagy annak, hogy a tehetség és az akarat a siker kulcsa – mondta Klopp a felvételen. – Az egész világ láthatja, hogy milyen nagyszerű játékos vagy, milyen remek ember és mekkora jellem. És a legjobb hírek még csak most következnek: Jordan, te lettél az év játékosa! Wow!

No, ekkor kezdtek el potyogni a kapitány könnyei.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.