Zsótér több megértést várt az újpesti szurkolóktól

A 24 esztendős Zsótér Donát három év és több mint 100 tétmérkőzés után, szerződése lejártával elköszönt az Újpesttől. A korábban a Honvéddal magyar bajnok, az Újpesttel Magyar-kupagyőztes középpályás fájlalja, hogy nem is próbálták marasztalni Újpesten.

2020. 07. 07. 21:15
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nagyon hálás vagyok ezért az elmúlt három évért, amit ennek a klubnak a színeiben tölthettem el. Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen nagy múltú klubban játszhattam, de itt az idő a változásra, és új kihívások elé nézni. Fájó szívvel ugyan, de búcsúzom, sokan elítélhetnek, de a dolgok mögé nem lát senki, csak az, aki ezt átéli. Nem marasztaltak ugyan, de rengeteget köszönhetek az Újpestnek, hiszen megnyertük a Magyar Kupát, bronzérmet ünnepelhettünk, Európa-liga-selejtezőt játszhattunk olyan neves csapattal, mint a Sevilla, amely ellen eredményes tudtam lenni. Csapatkapitány is lehettem, és innen hívtak be a felnőttválogatott keretébe is – olvasható Zsótér búcsúlevele, ami az Instagramon olvasható.

Az 1996-os születésű labdarúgó megköszönte a Megyeri úti éveket.

Köszönöm a szurkolóknak, akik mindig hittek bennem, és azoknak is, akik szidtak, pedig nem ismernek, csak egy képet látnak rólam. A közeli hozzátartozóim, barátaim, családom tudják, miken mentem keresztül az elmúlt évek során, és örülök, hogy a sok nehéz időszak megtanított még jobban küzdeni, hajtani: hogy soha se adjam fel! Új fejezet kezdődik az életemben... de sohasem feledem az itt eltöltött éveket – mondott köszönetet az Újpest lejáró szerződésű középpályása.

Zsótér 2017 nyarán mutatkozott be, összesen 101 tétmérkőzésen 13 gólt szerzett és 19 gólpasszt adott lila-fehérben. Emlékezetes gólt szerzett a 2018-as, Puskás Akadémia elleni Magyar Kupa-döntőben, ezzel elévülhetetlen érdemeket szerzett az Újpest tizedik Magyar-kupa győzelmében.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.