Titkolják a horvátok, ki lett koronavírusos a Dinamo Zagrebnél

Az egyik játékos megfertőződött a koronavírussal a Dinamo Zagreb labdarúgócsapatánál, amely jövő szerdán a Ferencvárossal találkozik a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2020. 09. 07. 21:07
null
Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A horvát klub honlapjának beszámolója nem nevezte meg a fertőzött futballistát, azt viszont kiemelte: nincs szükség arra, hogy további játékosok vagy stábtagok házi karanténba vonuljanak – vajon miért? A szóban forgó játékos vagy nem tagja a szűken vett keretnek, vagy az elkülönítése már korábban megtörtént. A közlemény szerint minden szükséges információt megosztanak majd a nyilvánossággal, amikor ennek eljön az ideje.

A magyar és a horvát bajnok jövő szerdai találkozója 19 órakor kezdődik a Groupama Arénában.

A harmadik körös BL-selejtezős párharcok egy – zárt kapus – mérkőzésen dőlnek el. Döntetlen esetén hosszabbítás, majd büntetőpárbaj következik, a győztesek a selejtező negyedik fordulójába, azaz a rájátszásba jutnak, a vesztesek pedig az Európa-liga selejtezőjének utolsó fordulójába kerülnek át.

Az FTC–Dinamo Zagreb csata győztese az azeri Qarabag vagy a norvég Molde együttesével játszik majd a főtáblára jutásért.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.