időjárás 23°C Mária 2022. augusztus 15.
logo

Ami a legjobb az orosz futballban: levetkőzött a játékvezető + videó

Fábik Tibor
2020.11.06. 13:25
Ami a legjobb az orosz futballban: levetkőzött a játékvezető + videó

Sajátos megközelítésben értékelte az orosz Sport24 portál a Bajnokok Ligája legutóbbi napját, miután az E csoportban Krasznodar 3-2-re kikapott Sevillában: az orosz futballban ezen a napon az volt a legjobb dolog, ami történt, hogy a közösségi médiában megjelent egy videó, amelyen Jekatyerina Kosztjunyina játékvezető azon tépelődik, milyen fehérneműt válasszon.

A 23 éves, krasznojarszki Jekatyerina Kosztjunyina szülőhelyén maga is futballozott, de 16 évesen az egyik edzésre elfelejtett futballcipőt vinni, az egymás közötti meccsre viszont bírónak éppen megfelelt, így kezdődött a játékvezetői karrierje. Azóta szépen halad felfelé a ranglétrán, az orosz női bajnokságban már az első osztályban bíráskodik, a férfiaknál egyelőre a harmadik vonalban kap megbízást. Jelenleg főállásban egy sportiskolában tanít, és a közösségi médiában, az Intsagramon való megjelenése, az ottani tevékenysége is hoz neki bevételt – a „legszebb orosz játékvezetőnek” nevezett Kosztjunyina kétségkívül jó reklámarc, s már a nemzetközi média is felfigyelt rá. Bevallása szerint szeretne FIFA-játékvezető lenni, vagyis a legmagasabb szinten bíráskodni, de először persze az orosz élvonalban bizonyítaná rátermettségét. A Sport24 portál mindenesetre már le is szögezte: várja a Premjer-ligába.

Az ominózus videó, amelyen Jekatyerina Kosztjunyina azon tépelődik, vajon mi áll igazán jól neki:

— Сумрачный Кабан (@OB1BTIsPAL2VnZQ) November 5, 2020

Jekatyerina Kosztjunyina az Instagramon Dubajban:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ЕКАТЕРИНА КОСТЮНИНА (@kostyuninaa) által megosztott bejegyzés,

És a futballpályán:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ЕКАТЕРИНА КОСТЮНИНА (@kostyuninaa) által megosztott bejegyzés,

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.