Pozitív teszt a magyar labdarúgó-válogatott stábjában

Elkapta a koronavírust a magyar labdarúgó-válogatott pályaedzője, Giovanni Constantino. Az edzői stáb többi tagjának tesztje negatív eredményt hozott.

Magyar Nemzet
Forrás: MLSZ2020. 11. 05. 16:08
Forrás: MLSZ
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az év mérkőzésére készül a magyar labdarúgó-válogatott. November 12-én, csütörtökön, Izland ellen a 2021-es Európa-bajnokságon való részvétel lesz a tét.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint a válogatott stábtagok rendszeres tesztelésének egyikén pozitív lett a nemzeti csapat pályaedzőjének, Giovanni Constantinónak a koronavírustesztje. Jó hír, hogy az azóta elvégzett újabb tesztek az edzői stáb többi tagjánál negatív eredményt hoztak.

Constantino természetesen azonnal karanténba vonult, így nem segítheti a magyar csapatot a felkészülés során. A pozitív teszteredményét megelőző napokban a szakember nem volt szoros kapcsolatban a stáb más tagjaival, így megbetegedése a többi stábtag munkavégzését nem befolyásolja – áll az MLSZ tájékoztatójában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.