Verstappen nem bír magával, Leclercnek és Russellnek is odaszúrt

A Red Bull pilótája, Max Verstappen már az első körben elbúcsúzott a Formula–1-es Szahíri Nagydíjtól, de nem sokáig búslakodott, hotelszobájában nézte meg a verseny utolsó harmadát. Majd jól kiosztotta versenyzőtársait.

Magyar Nemzet
Forrás: gpblog.com2020. 12. 08. 15:04
Max Verstappen
epa08864669 Dutch Formula One driver Max Verstappen of Aston Martin Red Bull Racing reacts after he took third position during the qualifying session of the Formula One Sakhir Grand Prix at Bahrain International Circuit near Manama, Bahrain, 05 December 2020. The Formula One Sakhir Grand Prix will take place on 06 December 2020. EPA/TOLGA BOZOGLU / POOL Fotó: TOLGA BOZOGLU / POOL
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alig kezdődött el a futam, számára már véget is ért a Szahíri Nagydíj. A negyedik kanyarban a ferraris Charles Leclerc kilökte Sergio Pérezt (Racing Point). Verstappen megpróbálta kikerülni őket, de megcsúszott az autója, és a Red Bull végül a gumifalban kötött ki. A holland egy gin-tonikban talált vigasztalást.

– A verseny közepén egy gin-tonikot iszogattam, nem panaszkodhatom – mondta a Ziggo Sport Peptalk című műsorában Max Verstappen. – Letudtam a médiakötelezettségeimet, azután visszamentem a hotelbe, és megnéztem a verseny utolsó 20-30 körét. Volt elég sok dráma – nevetett a Red Bull pilótája.

A műsorban Verstappen Charles Leclerc hét eleji nyilatkozatára is reagált. A monacói versenyzőt akkor arról kérdezték, mit talál a legidegesítőbb dolognak Verstappenben. Leclerc azt válaszolta, hogy a holland versenyző néha őrültségeket beszél a médiában.

– Nem kellene elolvasnia ezeket a cikkeket, ha ezt gondolja. De nem érdekel, mit mond – vágott vissza a Ferrari versenyzőjének, majd a Formula–1 megmondóembere George Russellnek is odaszúrt, aki a tragikomédiába torkolló Szahíri Nagydíj után a földön fekve vezette le a versennyel járó feszültséget.

– Jó pillanatot talált arra, hogy a kamerák előtt drámaian a földre vesse magát – mondta Russellről, akit a holland már hosszú ideje, a gokartos éveiből ismer. – Azt hiszem, egy évvel fiatalabb nálam, talán egy-két évet versenyeztünk egymás ellen. Annyi biztos, hogy gyors.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.