Ferencvárosi labdarúgó lett az év sportolója Albániában

Az FTC albán labdarúgója, Myrto Uzuni hazájában a 2020-as év sportolója lett. A támadót a Sport Ekspres olvasói szavazásán választották a legjobbnak.

Magyar Nemzet
Forrás: fradi.hu2021. 01. 02. 10:30
null
Labdarúgó NB I - Ferencvárosi TC-Mezőkövesd Zsóry FC Fotó: Kovács Tamás Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Myrto Uzuni nyáron érkezett a Ferencvároshoz, a Dinamo Zagreb és a Molde ellen is kulcsfontosságú gólt lőtt a Bajnokok Ligája főtáblája felé vezető úton.

A csoportkör első két fordulóját Uzuni koronavírus-fertőzése miatt kihagyta, a Juventus otthonában viszont ő szerzett vezetést az FTC-nek.

Uzuni tavaly megszerezte első gólját az albán válogatott mezében is, a novemberi, Koszovó elleni barátságos mérkőzésen.

– Nem könnyű úton jutottam el idáig, minden sikerem az engem támogató embereknek szól. Szeretném megköszönni a Sport Ekspres olvasóinak az elismerést, már nagyon várom, hogy ismét magamra húzhassam a nemzeti csapat mezét, hogy örömet szerezhessek az albán embereknek – reagált az elismerésre Uzuni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.