Lothar Matthäus is Budapest mellett kampányol

Az RB Leipzig, valamint a Mönchengladbach a korábbi világbajnok klasszis labdarúgó, magyar szövetségi kapitány Lothar Matthäus véleményét is kikérve rendezi nálunk a Liverpool, illetve a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőt.

Magyar Nemzet
Forrás: Nemzeti Sport2021. 02. 11. 11:15
null
Lothar Matthäus a telet és a bezártságot is jól viseli
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Amikor felvetődött ez a lehetőség, a lipcsei klub vezetői az elsők között engem hívtak fel, hogy kikérjék a véleményemet. Odahaza, Németországban mindenki tudja, hogy évek óta Budapest az otthonom, hogy hosszú ideje a magyar fővárosban élek, és mennyire szeretek itt lenni. A Leipzig sportigazgatója, Markus Krösche jó ismerősöm, hosszasan beszélgettünk, mindenről kifaggatott. Kérdezte, milyen a stadion, milyen a város, az atmoszféra és a szállodák, amire azt feleltem, ennél jobb helyet nem tudnak találni a mérkőzésre – árulta el a korábbi százötvenszeres német válogatott, Lothar Matthäus a Nemzeti Sportnak adott interjúban, hogy az ő keze is benne van a két budapesti Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben.

Matthäus a budapesti mindennapjairól is beszélt, s elmondta a véleményét Szoboszlai Dominikról, valamint Dárdai Pálról is. A teljes interjú ITT olvasható.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.