Maldini magánrepülőgépet küldött az NB II-es győri játékosért

Nem tudott ellenállni a legendás Paolo Maldini, a klub jelenlegi technikai igazgatója megkeresésének, és tizenhét éves kora ellenére sem fél a Milannál rá váró kihívásoktól a vajdasági születésű Kerkez Milos. A magyar és szerb állampolgársággal rendelkező védő a napokban az NB II-es Győrből igazolt a világhírű együtteshez, és a Nemzeti Sport készített vele interjút.

Magyar Nemzet
Forrás: NSO.HU2021. 02. 12. 18:24
null
Kerkez Milos Forrás: eto.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Valóban az utolsó pillanatig nem tudott a Milan érdeklődéséről?

– Gyorsan történt minden. Úgy voltam vele, szeretnék csak a futballal foglalkozni, edzésekre járni, fejlődni. Édesapám és a menedzserem, Kaposi Dániel a háttérben dolgozott azon, hogy minél jobb helyre kerüljek.

– Vitték volna Belgiumba, és más országokból is érdeklődtek. Egyértelmű volt, hogy a milánóiakat választja?

– Miután az első telefonos beszélgetésen túl voltunk Paolo Maldinivel és Frederic Massara sportigazgatóval, biztos voltam benne, hogy Milánóba akarok menni. Onnantól egy percig sem volt kérdés, melyik klub labdarúgója akarok lenni.

– Nem esett le az álla, amikor magángépet küldtek önért Magyarországra?

– Ha jól tudom, csak azért alakult így, mert kevés idő volt az átigazolási időszak végéig. De ez is csak azt mutatja, hogy valóban meg akartak szerezni, minden követ megmozgattak, hogy a Milan labdarúgója legyek. Tényleg gyorsan történt minden, igazából felfogni is alig volt időm, mi zajlik körülöttem. Természetesen nagy élmény volt, hogy magánrepülőgépet küldtek értem.

– Paolo Maldini személyes kérésére került a klubhoz. Milyen volt a találkozás a milánóiak legendájával?

– Kedves és közvetlen volt. Óriási élmény ilyen személyiséggel találkozni. Gyerekként sokat néztem videófelvételeken a játékát, és az első tapasztalataim alapján mondhatom, most is ugyanolyan kisugárzása van, mint a futballpályán volt. Sokat beszélgettünk, rengeteg jó tanáccsal látott el. A világ egykori legjobb balhátvédjéről beszélünk, és miután én is ezen a poszton szerepelek, minden szavára érdemes odafigyelnem.

nem fél a kihívástól
Fotó: Eto.hu

– Nem tart attól, hogy túl nagy fába vágta a fejszéjét?

– Tisztában voltam vele, hogy nem lesz egyszerű a felnőttkeretbe bekerülni, de úgy vagyok vele, a lépcsőfokokat így is, úgy is meg kell ugranom. Szerintem csak így lehet fejlődni és előrelépni. Tisztában vagyok a képességeimmel, és mindent megteszek, hogy minél előbb bemutatkozzak az első csapatban.

A teljes cikk itt olvasható el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.