Piqué három hónap után tér vissza, kezd a PSG ellen

A Barcelona kezdő tizenegyében ott van Busquets és Grieznmann is, a PSG-ben Neymar és Di Maria sem játszhat.

Magyar Nemzet
2021. 02. 16. 19:55
Gerard Pique
Piqué újra a fedélzeten Fotó: AFP Forrás: Europress/AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Piqué még november 21-én az Atlético Madrid vendégeként 1-0-ra elvesztett mérkőzésen szenvedett térdsérülést. Hetek óta találgatják a visszatérését, de eddig nem játszott.

Nyilván a meglepetés erejével hat, hogy éppen az eddigi legfontosabb meccsén, a Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-találkozón tér vissza.

A Barca a következőképpen áll fel a találkozón: Ter Stegen – Dest, Piqué, Lenglet, Jordi Alba – Dembelé, Busquets, De Jong, – Messi, Griezmann.

A PSG-ben sérülés miatt nem játszhat és Di María sem, a párizsiak a következőképpen állnak fel: Navas – Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa – Paredes, Gueye, Verratti, Icardi – Mpabbé, Kean.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.