„Igen, ahogy reagáltam, nem volt szép”

Junior Tallo lehiggadt. Az Újpest csatára videóüzenetben kért elnézést a DVTK ellen 1-0-ra megnyert meccs végén előadott műsoráért, amiért kiállították, majd öt mérkőzésre eltiltották.

Magyar Nemzet
2021. 02. 19. 15:05
null
Egy csapat biztonsági sem bírt Tallóval... Fotó: Tumbász Hédi Forrás: Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Junior Talló emlékezetes módon a DVTK ellen 1-0-ra megnyert találkozó hosszabbításában Michael Oenning vezetőedző lecserélte, ám a játékos vonakodott elhagyni a pályát, húzta az időt. A játékvezető ezért piros lapot mutatott fel neki, s mert ez a második volt, kiállította. Az igazi műsor csak ezután kezdődött, az elefántcsontparti csatár nem akart bemenni az öltözőfolyosóra, majd a meccs lefújása után visszajött, és folytatta a reklamálást, alig bírták lefogni.

Junior Tallo hosszú, több mint négyperces monológot mondott fel, amelyet az Újpest honlapja hozott le. Mintha nem is ugyanaz az ember lenne, mint akit a pályáról ismerünk. Higgadtan, összeszedetten, jó angolsággal próbált magyarázattal szolgálni a cselekedetére. Elmondta, mint minden labdarúgó, ő is győztes típus, nem az az igazi személyisége, amely a mérkőzésen megmutatkozott.

– Igen, ahogy reagáltam, nem volt szép – ismerte el. Abban bízik, hogy minél hamarabb visszatérhet a pályára. Ezzel a nyilvános bocsánatkéréssel talán az MLSZ fellebbviteli testületére is hatással lehet, talán enyhítik ötmeccses eltiltását.

– Hajrá, lilák! – így zárta a mondandóját.

Íme, videón a teljes üzenet:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.