Azért cserélték le a PSG sztárját, mert betörtek hozzá

Tegnap este a Paris-Saint Germain labdarúgócsapata meglepetésre 2-1-es vereséget szenvedett hazai pályán a kiesőjelölt Nantes ellen a Ligue 1 29. fordulójában, de nem az eredmény miatt voltak zaklatottak a párizsi klub háza táján. A csapat sztárja, Ángel Di María a lecserélése után az edzővel, Mauricio Pochettinóval együtt az öltözőbe viharzott, majd az argentin játékos elhagyta a stadiont. Mint kiderült, a meccs alatt betörtek a házába, miközben a családja is otthon tartózkodott. Rémisztő, egymásnak ellentmondó hírek láttak napvilágot.

Magyar Nemzet
Forrás: Nemzeti Sport2021. 03. 15. 9:55
Champions League - Final - Bayern Munich v Paris St Germain
Di María lehet a PSG egyik koronavírusos futballistája Fotó: Reuters Fotó: REUTERS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mauricio Pochettino edző utasítására a 62. percben hagyta el a pályát Ángel Di María a PSG–Nantes meccsen, akkor még 1-1-es állásnál. Ami a leginkább szokatlan volt, hogy ezután az edző bekísérte a játékost az öltözőbe, s ebből érezni lehetett, valami nincs rendben. A PSG közlése szerint személyes okok miatt cserélték le az argentin labdarúgót, sajtóértesülések szerint azonban a meccs alatt betörtek Di María házába, akinek a családja is otthon tartózkodott ekkor.

Ennyi, ami biztosnak tűnik, a további beszámolók egymásnak ellentmondó híreket tartalmaztak. Az RMC Sport rádióadó szerint erőszakos cselekmény történt, a L’Équipe cikke szerint a tavaly BL-döntős Di María családját elrabolták, a közösségi médiában terjedő hírek pedig arról számoltak be, hogy a labdarúgó hozzátartozóit fogságba ejtették – foglalta össze a Nemzeti Sport. Ugyanakkor a Le Parisien rendőrségi forrásokból úgy értesült, a családtagok semmit sem észleltek a betörésből, a családi széf kifosztásából.

Nem ez volt az első eset, hogy Di Maríát kirabolták, 2015-ben a Manchester United futballistája volt, amikor betörtek hozzá, és a családja akkor is otthon volt.

A hírek szerint ezúttal nem Di María volt az egyetlen PSG-játékos, akihez betörtek a meccs ideje alatt, éjjel érkezett a hír, hogy a csapat brazil védőjét, Marquinhost is kirabolták. Neki a szülei voltak otthon, akiket az első beszámolók szerint túszul ejtettek, de később már arról írtak, hogy jól vannak. Korábban több párizsi játékos is betörés áldozata lett, például és Eric Maxim Chupo-Moting is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.