Újra edzésbe állt a labdarúgó-válogatott egyik kulcsembere

Újra edzésbe állt Nagy Ádám, az angol másodosztályban szereplő Bristol City labdarúgója, aki tíz napja a Queens Park Rangers elleni bajnokin fejsérülést szenvedett.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI, Nemzeti Sport2021. 03. 16. 12:21
Nagy Ádám
Fotó: Rogan/JMP Forrás: Bristol City FC
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub honlapján Nigel Pearson vezetőedző elmondta, hogy a magyar válogatott játékos hétfőn már részt vett a gyakorláson, de óvintézkedésként fejjel még nem érhetett a labdához.

– Ádám pozitív karakter, és sajnálta, hogy kimaradt a keretből szombaton, amikor 3-0-ra vertük a Birmingham Cityt. Nagyon várja már, hogy visszatérhessen – jelentette ki a tréner.

A 25 éves középpályás kórházban töltötte a QPR elleni meccset követő éjszakát, miután az egyik csapattársa közelről eltalálta őt a labdával, és le kellett cserélni. Ezután végig kellett csinálnia az angol szövetség által előírt hatnapos protokollt, amelyet az agyrázkódás-gyanús esetekre készítettek.

A Bristol City jelenleg a 12. helyen áll a Championshipben, alapembere a csapatnak, 22-szer kezdőként, háromszor csereként lépett pályára a bajnokságban.

Az angol együttes szombaton a Rotherham Unitedet látja vendégül a Championshipben, a magyar középpályásnak ezt követően kellene csatlakoznia a világbajnoki selejtezőkre készülő magyar nemzeti csapat keretéhez. Válogatottunk március 25-én Lengyelországgal csap össze a Puskás Arénában, három nappal később San Marino vendége lesz, majd március 31-én Andorrában lép pályára.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.